Personal

Hos oss på Creative Cuts jobbar 3 välutbildade frisörer med mästarbrev, gesällbrev och frisörlicens.

Marita Thorell, ägare

Jag grundade salongen 2011. Innehar gesällbrev och mästarbrev. Jag utbildade mig till hårolog 2014, vilket är det absolut bästa jag gjort som frisör.


Jag utbildade mig på Burgådens utbildningscentrum i Göteborg och har sedan dess varit egenföretagare inom frisörbranshen.


Jag startade karriären genom att hyra stol på anrika Salong Hårtrollet i Göteborg men ganska snart tog jag över Salong Hårknuten i Gävle. Jag var ägare av salongen i över 2 års tid innan jag öppnade upp portarna till nuvarande salong Creative Cuts, våren 2011. Detta är min arbetsplats och jag äger numera salongen med min kollega Martina.


Som person är jag väldigt pratglad, öppen, ärlig, spontan, driven, ordningssam och målmedveten.


Som frisör är jag mycket lyhörd, men realistisk och brinner särskilt för lite större förändringar. Jag vågar påstå att man kan känna sig trygg i mina händer då jag verkligen lyssnar på dig som kund och har en tydlig kommunikation om vad som är möjligt. Hos mig kan du luta dig tillbaka och slappna av!

Hanna Björklund, frisör

Jag är anställd på salongen sedan 2015, men jag startade min resa som elev på salongen lite tidigare. Jag utbildade mig till hårolog 2015 vilket har gett mig stor kunskap om håret i sin helhet.


Jag utbildade mig på Svenska frisörskolan i Stockholm, en vuxenutbildning som är godkänd av Frisörföretagarna. Utbildningen var intensiv, rolig och oerhört lärorik.


Som person är jag glad, fokuserad, lugn och tillmötesgående. Jag gillar att ha ordning och reda runt omkring mig och ser till att det alltid är rent och fräscht på salongen.


Som frisör är jag noggrann, lyhörd och pratglad. Hos mig är kunden i centrum och mitt mål är att din upplevelse ska vara trevlig och minnesvärd.


2017 klarade jag det prestigefyllda gesällprovet på första försöket efter att ha avverkar mina 3000 lärlingstimmar på salongen.


Varmt välkommen till mig!

Martina Åkerblom, ägare

Jag är delägare av salongen sedan 2015. Jag utbildade mig till hårolog hösten 2014 och tog mitt gesällbrev 2015. I år tog jag även mitt efterlängtade mästarbrev!


Jag gick frisörlinjen på John Bauergymnasiet i Gävle. Jag började jobba på salongen 2013 och var då anställd som trainee. När jag abetat ihop mina 3000 lärlingstimmar fick jag chansen att bli delägare, och jag tackade ja.


Som person är jag öppen, glad, posetiv och lättsam.


Som frisör är jag uppdaterad på dem senaste trenderna. Jag älskar att ta fram det vackraste i kunden och lyssnar på dina önskemål. Jag tycker att det är lika roligt att "bara" klippa topparna som att att göra något mer "vågat". Jag gillar att få lära mig ny saker och att lyssna på era erfarenheter och äventyr.


Välkommen till mig för en paus i vardagen.

026-12 29 60

Drottninggatan 37A