Salongen

Drömlokalen 2 kvarter bort var plötsligt ledig. Marita som tidigare ägde "Salong Hårknuten" var snabb att lägga beslag på denna ljusa, luftiga hörnlokal med stora skyltfönster och drömmen om att skapa den finaste salongen i hela Gävle kunde påbörjas. Salongen inreddes stilrent men sparsamt med några få utstickande detaljer så som en härlig stor kristallkrona, massageschamponeringar och en egenbyggd reception. Salongen döptes till "Salong Drottninggatan 37".


Sommaren 2015 var det dags att utveckla salongen ytterligare och ta Drottninggatan 37 till en helt ny nivå. Martina som varit exemplarisk anställd sedan 2013 fick chansen att bli delägare, och salongen drivs nu av två driftiga tjejer som har samma framtidsambitioner och mål för salongen.


På en avancerad klippkurs i Stockholm stod "Creative Cuts" på schemat, och namnbytet var ett faktum. Salongen piffades upp och skyltades om, och under 5-årsjubileet den 7:e maj 2016 nyinvigde vi salongen under "Creative Cuts Sweden AB".


Vi har nu en salong som vi är mycket glada och stolta över. Vi har dessutom en helt fantastisk kollega som bildar ett team tillsammans med oss. Vi är mycket goda vänner och har en arbetsmiljö som vi stormtrivs att arbeta i. Vi hoppas att du som gäst ska känna av den välkomnande och gemytliga känslan hos oss!

026-12 29 60

Drottninggatan 37A